Θεσσαλονίκη: Ανοίγει η οδός Παπαδάκη στον σταθμό Βούλγαρη του μετρό

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει η οδός Παπαδάκη στον σταθμό Βούλγαρη του μετρό
Αποδίδεται στην κυκλοφορία η οδός Παπαδάκη, καθώς απομακρύνονται οι λαμαρίνες από το εργοτάξιο του μετρό στον σταθμό Βούλγαρη, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Η οδός Παπαδάκη, κάθετος δρόμος που συνδέει κεντρικές οδούς όπως τη Βούλγαρη και τη Δελφών, ανοίγει έπειτα από πολλά χρόνια, δίνοντας «ανάσα» στην κυκλοφορία της περιοχής, όπως τόνισε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο πρόεδρος της «Αττικό Μετρό Α.Ε» Γιάννης Μυλόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε την «καλή είδηση της ημέρας» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, λίγες ώρες μετά τις καταστροφές στο εργοτάξιο του μετρό στην περιοχή του Σιντριβανίου κατά τις χθεσινές κινητοποιήσεις.

«Σήμερα είναι μια καινούργια ημέρα. Μετά τη χθεσινή καταστροφή στο εργοτάξιο Σιντριβάνι-Έκθεση, η καλή είδηση έρχεται από τον σταθμό Βούλγαρη. Ανοίγει η οδός Παπαδάκη έπειτα από πολλά χρόνια. Προχωρούμε παρά τις αντιξοότητες» τόνισε ο πρόεδρος «Αττικό Μετρό Α.Ε».

«Είχαμε πει ότι το 2018 θα ήταν χρονιά απομάκρυνσης λαμαρινών και εργοταξίων. Μετά τη Μοναστηρίου, την Εγνατία, τη λεωφόρο Κ. Καραμανλή και την οδό Δελφών ανοίγει η οδός Παπαδάκη» σημείωσε ο κ. Μυλόπουλος, προσθέτοντας ότι ολοκληρώνονται οι εργασίες και το αμέσως επόμενο διάστημα θα απομακρυνθούν οι λαμαρίνες και θα αποδοθεί στην κυκλοφορία άλλη μία λωρίδα εισόδου στην πόλη, επί της οδού Μοναστηρίου.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018, 12:07