Αστυνομική επιχείρηση εξελίχθηκε στον άτυπο καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών, που βρίσκεται δίπλα από το κέντρο της πόλης, σε οικόπεδο στη συμβολή των οδών Θεοφίλου, Κορυδαλλέως και Σαπφούς.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 19 προσαγωγές αλλοδαπών. Δεκαέξι άτομα συνελήφθησαν διότι δεν διέθεταν άδειες παραμονής στην χώρα και ένα άτομο συνελήφθη επειδή είχε σε εκκρεμότητα έγγραφα, καθώς είχε λήξει η άδεια παραμονής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H ανακοίνωση της αστυνομίας:

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση η Αστυνομία, στην οποία επισημαίνεται: «Αστυνομική επιχείρηση σε υπαίθριο χώρο της Δυτικής Θεσσαλονίκης κατά την οποία συνελήφθησαν 17 άτομα. Κοινή αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες σήμερα (04-02-2019) από αστυνομικούς Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, σε οικόπεδο της Δυτικής Θεσσαλονίκης, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της παραπάνω επιχείρησης προσήχθησαν σε Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης συνολικά δεκαεννέα (19) παράτυποι μετανάστες, εκ των οποίων δεκαέξι (16) συνελήφθησαν στο πλαίσιο της διοικητικής διαδικασίας και ένας (1) συνελήφθη για παραβίαση περιοριστικού όρου διαμονής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως».

Πηγή: makthes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης