Μια αδιανόητη κλοπή σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι διέλυσαν ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στην οδό Αλεξάνδρου Μιχαηλίδη προκειμένου να σηκώσουν ανταλλακτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι θρασύτατοι δράστες έκαναν… βίδες το αυτοκίνητο και αφαίρεσαν τα ζαντολάστιχα, τα φανάρια,τους προφυλακτήρες, την πόρτα του πορτ μπαγκάζ αλλά και την υβριδική μπαταρία του οχήματος.

Μιλώντας στο Thestival η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της, δήλωσε σοκαρισμένη για αυτό που συνέβη, αφού όπως λέει άφησε το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι της και το πρωί το βρήκε «φύλλο και φτερό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ζημιά εκτιμάται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ, με την ιδιοκτήτρια του οχήματος να βρίσκεται σε απόγνωση για ότι συνέβη.

«Είναι το μόνο αυτοκίνητο που υπάρχει στην οικογένεια. Είναι με leasing μέσω της εταιρείας που εργάζομαι. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει επιβάρυνση για μένα, καθώς όλες οι εταιρείες δεν έχουν την ίδια πολιτική ως προς αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια στο Thestival.

«Όταν βλέπουμε ένα όχημα και πιθανολογούμε από τις πινακίδες ότι είναι leasing και το βάζουμε στο στόχαστρο λέγοντας ότι δεν κάνουμε κακό σε κάποιον ιδιώτη, θα πρέπει να ξέρουμε ότι αυτό δεν ισχύει. Είναι ψέμα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, το εν λόγω σημείο αποτελεί συχνά τόπο δράσης κακοποιών στοιχείων, με τις διαρρήξεις και τις κλοπές οχημάτων να συμβαίνουν συχνά.

Σημειώνεται πως το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αύξηση τέτοιων φαινομένων με τους θρασύτατους κλέφτες να σηκώνουν από αυτοκίνητα τροχούς ή άλλα εξαρτήματα. Πρόσφατα στο στόχαστρο βρέθηκε και το αυτοκίνητο του αντιδημάρχου του Δήμου Θεσσαλονίκης, Σωκράτη Δημητριάδη, από το οποίο άγνωστοι αφαίρεσαν τα ζαντολάστιχα.

Έρευνες για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης