Επεισοδιακή ήταν η αστυνομική επιχείρηση και η σύλληψη δύο ατόμων, το μεσημέρι της Πέμπτης, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, τα οποία διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες.

Τα δύο άτομα, ένας 58χρονος ημεδαπός και μια 37χρονη ημεδαπή, στη θέα των αστυνομικών, ασφάλισαν την πόρτα του σπιτιού τους, προκειμένου να εμποδίσουν την έρευνα και να αποκρύψουν τις ναρκωτικές ουσίες. Μάλιστα, πέταξαν τα φιξάκια με κοκαϊνη και ηρωίνη είτε μέσα σε κάδους σκουπιδιών, είτε σε σωληνώσεις του σπιτιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού από αστυνομικούς  της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς. Τα δύο άτομα συνελήφθησαν τελικά το μεσημέρι της Πέμπτης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας όμως που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, κατάφεραν να εντοπίσουν μέσα σε σωληνώσεις και σε κάδους απορριμμάτων του σπιτιού, συνολικά 50 αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) με ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 15,68 γραμμαρίων και 12 αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) με ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 11,49 γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν: το χρηματικό ποσό των 1.175 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κλειστό κύκλωμα καταγραφής του εξωτερικού χώρου της οικίας, αποτελούμενο από 4 κάμερες, 2 καταγραφικά μηχανήματα, αισθητήρα κίνησης και μία οθόνη και 7 κινητά τηλέφωνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

 Πηγή: voria.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης