Σε συμμετοχή στην εικοσιτετράωρη απεργιακή κινητοποίηση, στις 26 Νοεμβρίου, κάλεσαν τους εργαζόμενους εκπρόσωποι εργατικών συνδικάτων εργαζομένων στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου έξω από το κτήριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

«Η κυβέρνηση δεν σταμάτησε να αξιοποιεί τον κορωνοϊό, που είναι βέβαια υπαρκτός, για να προωθεί αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα, στα πλαίσια και των χρόνιων αξιώσεων της μεγαλοεργοδοσίας» δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ), Κυριάκος Τσιαούσης, αναφερόμενος και σε επικείμενες ρυθμίσεις στα εργασιακά και στην υπερωριακή εργασία. «Έναν δρόμο έχουμε, αυτόν του οργανωμένου αγώνα» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύονται πάνω από χίλια περιστατικά κορωνοϊού και οι κλίνες ΜΕΘ λειτουργούν με 100% πληρότητα, μεγάλο μέρος των υγειονομικών νοσούν από κορωνοϊό» ανέφερε το μέλος του εργασιακού σωματείου του ΑΧΕΠΑ και γενική σύμβουλος της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ, Ελένη Μπακιρλή, επισημαίνοντας ότι είναι απαραίτητα τα μαζικά τεστ, η ενίσχυση της χρηματοδότησης του ΕΣΥ και οι μόνιμες προσλήψεις.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης