Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στην οδό Παπαδιαμάντη, όταν σημειώθηκε έκρηξη σε ημιυπόγειο διαμέρισμα και στη συνέχεια φωτιά μικρής έκτασης που έσβησε μόνη της.

Το κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών ερεύνησε τον χώρο χωρίς να βρει ύποπτα ίχνη κάποιου μηχανισμού και αποχώρησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας τρομοκρατήθηκαν από τον θόρυβο αλλά και από τον πυκνό καπνό που έβγαινε στο κλιμακοστάσιο προσπαθώντας να καταλάβουν την αιτία.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως αστυνομία αλλά και η πυροσβεστική που δεν χρειάστηκε να προχωρήσει σε κατάσβεση αλλά ερεύνησε το διαμέρισμα χωρίς να βρει μέσα ούτε κάποιο άτομο ούτε την ακριβή αιτία της έκρηξης και του πυκνού καπνού.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, το συγκεκριμένο ημιυπόγειο, που είναι σχεδόν άδειο από έπιπλα, είναι εγκαταλειμμένο εδώ και χρόνια ενώ επίσης δεν ηλεκτροδοτείται και πέρα από μία παλιά τηλεόραση δεν υπήρχε κάποια άλλη ένδειξη για τα αίτια της έκρηξης.

Ένοικοι της πολυκατοικίας πάντως ανέφεραν ότι αμέσως μετά το δυνατό θόρυβο είδαν ένα άτομο να αποχωρεί τρέχοντας από το ημιυπόγειο.

Πηγή: Grtimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης