Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης «οικογενειακή επιχείρηση», που λειτουργούσε ως οργανωμένο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθησαν ως μέλη τέσσερα άτομα, που έχουν συγγενική σχέση και συγκεκριμένα ένα ανδρόγυνο, ο σύζυγος 22 και η σύζυγος 20 ετών, ένας 18χρονος (αδελφός της 20χρονης) και μία 39χρονη (μητριά τους).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία -κακουργηματικού χαρακτήρα- για εμπορία ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του Νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Τα ευρήματα

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή σε περιοχή της Θεσσαλονίκης οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια ερευνών σε διάφορους χώρους κατοικίας στην οποία διαμένουν οι συλληφθέντες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• 13 δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 5 κιλών και 830,9 γρ. (11 από αυτά βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε ειδικά διαμορφωμένη κρυπτή σε ηλεκτρική συσκευή),
• ένα δέμα κάνναβης, βάρους 95 γραμμαρίων,
• το χρηματικό ποσό των 5.995 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών,
• τρεις ζυγαριές ακριβείας και
• 9 κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Επιπλέον, οι συλληφθέντες λάμβαναν μέτρα επιτήρησης του εξωτερικού χώρου της κατοικίας τους, όπου είχαν εγκαταστήσει σύστημα βιντεο-επιτήρησης, αποτελούμενο από τέσσερις κάμερες και κεντρική μονάδα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης