Να μην εξεταστεί η οικονομική επιθεωρήτρια, Αναστασία Τσεμπερά, μία εκ των βασικών μαρτύρων κατηγορίας στην υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, ζήτησε ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην γενικού γραμματέα του δήμου, Μιχάλη Λεμούσια, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Η υπεράσπιση Λεμούσια, υπέβαλε το αίτημα εξαίρεσης της Τσεμπερά στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, που εξετάζει σε δεύτερο βαθμό το οικονομικό σκάνδαλο στο δήμο, για το οποίο πρωτοδίκως καταδικάστηκε σε ισόβια ο κ. Λεμούσιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δικαστήριο, που διέκοψε τη δίκη λόγω παρέλευσης του ωραρίου, θα γνωστοποιήσει την απόφασή του την προσεχή Τρίτη, οπότε θα επαναληφθεί η ακροαματική διαδικασία. Ωστόσο, ο εισαγγελέας της έδρας, αντεισαγγελέας Εφετών, Δημήτρης Νάιντος, έχει προτείνει την απόρριψή του.

Σημειώνεται, ότι ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, υποστήριξε την αθωότητά του και απευθυνόμενος προς το δικαστήριο, είπε: «Είμαι αθώος. Θέλω να μου δώσετε τη δυνατότητα να αποδείξω την αλήθεια».

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης