Στην άμεση εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας σε βάρος 50χρονου άνδρα, ο οποίος την 09-11-2014, βρέθηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένη οικία (όπου διέμενε), στην περιοχή της Ανάληψης, οδήγησε η συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής & Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Αξιολογώντας τα πειστήρια που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος, σε συνδυασμό με τα νεκροτομικά ευρήματα, οι επιληφθέντες αστυνομικοί έφτασαν σε σύντομο χρονικό διάστημα στα ίχνη των δραστών, τους οποίους εντόπισαν και συνέλαβαν βάσει σχετικού εντάλματος σύλληψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για δύο άτομα, ηλικίας 40 και 36 ετών (άνδρας – γυναίκα αντίστοιχα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση από κοινού.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρωινές ώρες της 09-11-2014, οι δράστες μετέβησαν στον χώρο όπου διέμενε το θύμα και αφού διαπληκτίστηκαν μαζί του, του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα και στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν σοβαρά τραυματισμένο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης