Την εξιχνίαση αιματηρού επεισοδίου, που σημειώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε βάρος ενός 35χρονου Αλβανού υπηκόου, στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο συμπατριώτες του θύματος και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο αλλοδαποί -ηλικίας 29 και 30 ετών- επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά με μαχαίρια στον 35χρονο, ενώ εκείνος βρισκόταν επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως στην περιοχή του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της πόλης, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά στον θώρακα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφορμή φαίνεται πως στάθηκε ένοπλη συμπλοκή που προηγήθηκε, τον Νοέμβριο του 2016, στην περιοχή της Ροτόντας, κατά την οποία είχαν τραυματιστεί τρία άτομα και μεταξύ αυτών ένας εκ των παραπάνω κατηγορούμενων.

Η συμπλοκή εκείνη είχε αποδοθεί από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών που δρούσαν στην πλατεία Ροτόντας και πέριξ αυτής. Για το επεισόδιο αυτό, η αστυνομία ταυτοποίησε ως δράστες πέντε Αλβανούς υπηκόους, ανάμεσα στους οποίους έναν έγκλειστο, εκείνη την περίοδο, σε φυλακές της χώρας.

Η δικογραφία για το αιματηρό επεισόδιο της οδού Κωνσταντινουπόλεως θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών προκειμένου να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης