Θεσσαλονίκη: Υπάλληλοι εταιρείας security βγάζουν με τη βία επιβάτη λεωφορείου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018, 15:42
Θεσσαλονίκη: Υπάλληλοι εταιρείας security βγάζουν με τη βία επιβάτη λεωφορείου
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από κάμερα κινητού, που δείχνει υπαλλήλους εταιρείας security, να απομακρύνουν με τη βία επιβάτη λεωφορείου του ΟΑΣΘ.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο που ανήρτησε χρήστης του Facebook, στο λεωφορείο που έχει σταματήσει και υπάρχουν μέσα επιβάτες, ανεβαίνουν δύο υπάλληλοι της εταιρείας security, φορώντας μάλιστα κράνη.

Τότε, μετά από ένα σύντομο διάλογο και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, πιάνουν από τα χέρια και τα πόδια έναν άνδρα που είναι καθιστός και τον βγάζουν έξω με την βία. Όπως ήταν φυσικό, οι υπόλοιποι επιβάτες έμειναν να κοιτούν αποσβολωμένοι.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:


Όπως έγραψε o άνθρωπος που δημοσίευσε το συγκεκριμένο βίντεο:

«Θεσσαλονίκη 11/8 γραμμή 32Α πετάνε σηκωτό άστεγο από λεωφορείο που βρήκε σε αυτό καταφύγιο από τη ζέστη, δίχως να ενοχλεί κάποιον επιβάτη»

Η απάντηση του ΟΑΣΘ με σχετική ανακοίνωση:

«Μετά τη δημοσιοποίηση βιντεοσκοπημένου υλικού, σύμφωνα με το οποίο υπάλληλοι της εταιρείας φύλαξης ασκούν βία σε βάρος επιβάτη, ξεκίνησε άμεσα έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό».

«Ο Οργανισμός, σε κάθε περίπτωση, είναι αντίθετος με συμπεριφορές παρόμοιες με αυτές που είχαν αμαυρώσει στο παρελθόν την εικόνα του Ο.Α.Σ.Θ. και οι οποίες δε συνάδουν σε καμία περίπτωση με τη φιλοσοφία της σημερινής διοίκησης.

Ωστόσο πρέπει να επισημανθεί ότι από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που διεξάγεται προκύπτει ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν ήταν άστεγος και «δεν αναζητούσε καταφύγιο στο λεωφορείο για να προφυλαχθεί από τη ζέστη», όπως δημοσιεύτηκε. Μάλιστα φέρεται να δημιούργησε πρόβλημα με τη συμπεριφορά του σε επιβάτες λεωφορείου άλλης γραμμής, περιστατικό για το οποίο τελικά επιλήφθηκαν οι αστυνομικές αρχές.

Η διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ. διαβεβαιώνει ότι προχωρά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που διασφαλίζουν τη συμφιλίωση αλλά και την απρόσκοπτη συνεργασία του επιβατικού κοινού με τους υπαλλήλους του Οργανισμού.

Στη Θεσσαλονίκη αρμόζει ένα άλλο επίπεδο πολιτισμού και η σημερινή διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ. έχει αποδείξει εμπράκτως ότι βαδίζει σταθερά και αταλάντευτα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: thesstoday.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018, 17:20