Καριέρα μοντέλου υποσχόταν 35χρονος ξένης καταγωγής, σε μία 24χρονη από την Ουκρανία, μόνο που όταν η νεαρή γυναίκα ταξίδεψε από την πατρίδα της προς τη Θεσσαλονίκη για να τον συναντήσει, εκείνος επιχείρησε να την εξωθήσει στην πορνεία αλλά και να τη βιάσει.

Την υπόθεση κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα τον Σεπτέμβριο του 2019 και κατόπιν έρευνας των αστυνομικών Αρχών της Θεσσαλονίκης ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη. Πρόκειται για υπήκοο Βόρειας Μακεδονίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, που θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 35χρονος προσέγγισε την 24χρονη μέσω διαδικτύου, προφασιζόμενος ότι είναι ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων. Με πρόσχημα ότι θα της βρει δουλειά στον χώρο του μόντελινγκ, η 24χρονη πείστηκε να έρθει στην Ελλάδα. Όταν όμως συναντήθηκαν, ο 35χρονος φέρεται να την οδήγησε σε ξενοδοχείο, όπου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «της στέρησε την ελευθερία και αποπειράθηκε με τη χρήση βίας να την εξωθήσει στην πορνεία, όπως επίσης να προβεί σε μεταξύ τους σεξουαλική επαφή, χωρίς να τα καταφέρει».

Η σθεναρή αντίσταση της 24χρονης τον υποχρέωσε να τραπεί σε φυγή, αφού προηγουμένως ο 35χρονος την απείλησε να μην καταγγείλει το περιστατικό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης