Θεσσαλονίκη: Κάτω από τον βράχο της αλάνας έκρυβαν πέντε κιλά ηρωίνης

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021, 14:14
Θεσσαλονίκη: Κάτω από τον βράχο της αλάνας έκρυβαν πέντε κιλά ηρωίνης

Τέσσερα μέλη οργανωμένου κυκλώματος κατοχής-μεταφοράς και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια (κυρίως σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη) συνέλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος Γενικών Υποθέσων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης. Στο κύκλωμα συμμετείχαν τρεις γυναίκες, ηλικίας 42, 57 και 27 ετών, και ένας 33χρονος.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 42χρονη και ο 33χρονος ήταν αρχηγικά στελέχη της συμμορίας και είχαν αναλάβει να παραλαμβάνουν τα ναρκωτικά, να τα μεταφέρουν και να τα κρύβουν, ενώ οι άλλες δύο γυναίκες είχαν αναλάβει τη διακίνηση στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

Και οι τέσσερις συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχαν την «καβάντζα» των ναρκωτικών: στον βράχο μιας αλάνας πίσω από την πολυκατοικία όπου διαμένουν στον Δενδροπόταμο, κάτω από τον οποίο έκρυβαν δέκα δέματα ηρωίνης. Οι άνδρες της Δίωξης βρήκαν και κατάσχεσαν συνολικά πέντε κιλά ηρωίνης. Με την εις βάρος τους δικογραφία οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021, 14:25