Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015, 14:59
Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο
Ρυθμίσεις κυκλοφορίας θα ισχύσουν το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, λόγω διεξαγωγής του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου δρόμου στη Θεσσαλονίκη.

O αγώνας θα ξεκινήσει στις 18.45΄από την Πλατεία Αριστοτέλους και θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο ενώ θα διεξαχθεί και Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ., ο οποίος θα ξεκινήσει στις 21.15΄από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου με Γ΄ Σεπτεμβρίου) και θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο.

Ως εκ τούτου με στόχο την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή τους και την ασφάλεια των δρομέων, από τις 06.00΄ δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και από τις 15.00΄ η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων, όπως αυτό αναφέρεται παρακάτω:

- Στην Λεωφόρο Νίκης, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής, στην Λεωφόρο Βασ. Γεωργίου Β΄, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής, στην Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής, στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου, από την συμβολή της με την Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με την οδό Μανώλη Ανδρόνικου και μόνο στο ρεύμα καθόδου, στην οδό Μανώλη Ανδρόνικου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής, στην οδό Τσιμισκή, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής, στην οδό Πολυτεχνείου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής, στην οδό Κουντουριώτη, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής, καθώς και στο τμήμα της Λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου, από την συμβολή της με την οδό Στρ. Ναπολέοντος Ζέρβα έως την συμβολή της με την οδό Γ’ Σεπτεμβρίου.

- Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και τη στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

- Ο Ο.Α.Σ.Θ. έχει προγραμματίσει κατάλληλα τη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών που επηρεάζονται.

- Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν όλη τη διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

- Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση περιοριστικών μέτρων από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

- Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν περί τις 23.00΄ ώρα.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015, 14:59