Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και περιορισμοί στάσης και στάθμευσης σε δρόμους του Δήμου Καλαμαριάς, θα εφαρμοστούν την Κυριακή (19-05-2019), λόγω των αγώνων Δρόμου «Τρέχω για τη μνήμη, τρέχω για τη ζωή» (Αγώνα Δρόμου 10χλμ., Αγώνα Δρόμου 5χλμ., του Δρόμου Υγείας, 5χλμ. Δυναμικού Βαδίσματος, Δρόμου 1 χλμ. Δημοτικών Σχολείων και Δρόμου Υγείας 1χλμ. Βαδίσματος Κ.Α.Π.Η. & Α.Μ.Ε.Α.).

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, από τις 08.00 το πρωί δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση όλων των οχημάτων και από τις 09.30 η κυκλοφορία και στάση αυτών, στις παρακάτω οδούς και τμήματα οδών του Δήμου Καλαμαριάς:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χηλής, Νικ. Πλαστήρα, Θεμ. Σοφούλη, Αλ. Παπάγου, Μητρ.Χρυσάνθου, Θέτιδος, Κανάρη, Τήνου, Πολυβίου, Τυβεριουπόλεως, Στ. Λυκούδη, Αφροδίτης, Ολυμπιάδος, Ερυθραίας.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

Η Διεύθυνση Τροχαίας καλεί τους οδηγούς να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν την διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακής συμφόρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: seleo.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης