Το Σάββατο φεύγει οριστικά από την πλατεία Ελευθερίας το πάρκινγκ που βρισκόταν στο σημείο, προκειμένου να προχωρήσουν τα έργα ανάπλασης.

Τη Δευτέρα, μετά από μια «θυελλώδη» συζήτηση στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το σώμα υπερψήφισε τη διοικητική αποβολή του ιδιοκτήτη του πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την απόφαση αυτή, ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ πρέπει να αποχωρήσει, προκειμένου ξεκινήσουν τα έργα ανάπλασης της πλατείας, ενός εμβληματικού έργου για την πόλη, όπως το χει χαρακτηρίσει η διοίκηση Μπουτάρη.

«Προχωρήσαμε σε τρεις κινήσεις για να απορροφηθούν τα 1200 αυτοκίνητα. Το λιμάνι έχε δύο χώρους με 600 θέσεις. Ρωτήσαμε για το πολυόροφο ενώ ήρθε σε επαφή και με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για ένα χώρο στο στρατόπεδο Μυστακίδη. Δεν τίθεται θέμα πως θα εξυπηρετηθούν οι πολίτες. Σε μια βδομάδα θα χουν συνηθίσει το λιμάνι», σημείωσε ο κ. Μπουτάρης, στη συνεδρίαση της Δευτέρα, ζητώντας από την ιδιοκτησία του πάρκινγκ να αποχωρήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτι που όπως φαίνεται θα γίνει, καθώς έχουν τοποθετηθεί φυλλάδια στην είσοδο του πάρκινγκ τα οποία αναφέρουν ότι δεν θα δέχεται αυτοκίνητα από το Σάββατο το πρωί 9/3/2019.

Πηγή: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης