Εντείνονται οι προσπάθειες της τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη για μια καθαρή πόλη χωρίς σκουπίδια στις συνοικίες.

Με σύνθημα «Καθαρή πόλη! Εμένα με νοιάζει», ο δήμος προχώρησε στην αγορά δύο νέων απορριμματοφόρων, την ίδια στιγμή που προωθεί την εγκατάσταση υπόγειων κάδων σε κεντρικά σημεία των διοικητικών ορίων του για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Μέσα στους επόμενες μήνες οι υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου θα αναβαθμιστούν ακόμη περισσότερο μέσω της προμήθειας άλλων τεσσάρων απορριμματοφόρων και οχημάτων καθαριότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα σε ισχύ τίθεται η γραμμή 15195, όπου οι δημότες μπορούν να τηλεφωνούν προκειμένου να βοηθούν στην καθαριότητα της πόλης. Ειδικότερα, εκεί ο κάθε δημότης μπορεί να αναφέρει το πρόβλημα που παρατηρεί στον τομέα της καθαριότητας και του πρασίνου στη γειτονιά του. Για τον κάδο που χρειάζεται αντικατάσταση, για τη λάμπα στον δρόμο που χρειάζεται αλλαγή, για τα ογκώδη υλικά που έχει στο σπίτι του και θέλει να τα πετάξει ακόμα και για κάποιο αδέσποτο σκυλί της γειτονιάς, το οποίο χρειάζεται φροντίδα και προστασία.

Πηγή: seleo.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης