Εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό, οι πολίτες ξεχύθηκαν και σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να κάνουν τα ψώνια τους ή να κοιτάξουν βιτρίνες συνδυάζοντας την έξοδο τους με μια βόλτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επί ποδός βρίσκεται και η Ελληνική Αστυνομία καθώς σε αλυσίδες καταστημάτων επί της οδού Τσιμισκή συνεχίζουν να σχηματίζονται ουρές. Οι αστυνομικοί προχωρούν σε συστάσεις προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός, αλλά και σε ελέγχους για να διαπιστώσουν αν οι καταναλωτές έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μαζί τους, όπως για παράδειγμα αν έχουν στείλει SMS στο 13033.

Στην πλειοψηφία τους οι ουρές σχηματίζονται από νέους, κυρίως σε μεγάλα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις και πάρα τις προσπάθειες οι απαραίτητες αποστάσεις πάνε… «περίπατο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πολύ διαφορετική είναι η εικόνα σε μικρότερες επιχειρήσεις με τους καταναλωτές να είναι σημαντικά λιγότεροι.

Υπενθυμίζεται ότι με ραντεβού εντός καταστήματος (click inside) θα γίνονται από σήμερα Σάββατο οι αγορές για τους κλάδους ένδυσης, υπόδησης και βιβλιοχαρτοπωλείων στις περιοχές επαυξημένου κινδύνου, δηλαδή και στην Αττική, ενώ όλες οι άλλες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου θα λειτουργούν μόνο με τη διαδικασία καθορισμού ραντεβού για παραλαβή εκτός καταστήματος (click away).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης