Πολλαπλή καραμπόλα προκάλεσε νωρίτερα σημαντικές καθυστερήσεις στην κίνηση των οχημάτων στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, ενώ συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης παρατηρούνται αυτή την ώρα λόγω βροχόπτωσης σε κεντρικούς οδικούς άξονες του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Σύμφωνα με την Τροχαία, η καραμπόλα που σημειώθηκε λίγο πριν από το τούνελ των Κωνσταντινοπολίτικων, με κατεύθυνση προς ανατολικά – προκάλεσε υλικές ζημιές, ενώ ένα άτομο φέρεται να υπέστη ελαφρύ τραυματισμό και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεδομένης της αυξημένης κυκλοφορίας που παρατηρείται καθημερινά εκείνη την ώρα δημιουργήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα στο συγκεκριμένο ρεύμα της Περιφερειακής Οδού και πολλοί οδηγοί επέλεξαν να ακολουθήσουν εναλλακτικές διαδρομές αποφεύγοντας το σημείο. Μετά από 2,5 ώρες κι αφού τα εμπλεκόμενα οχήματα απομακρύνθηκαν από το οδόστρωμα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία.

Στο μεταξύ, είχε ήδη ξεκινήσει η βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκη, δημιουργώντας συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης σε κεντρικούς δρόμους της πόλης (κυρίως από δυτικά προς ανατολικά). Με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται μέχρι κι αυτή την ώρα η κίνηση στην Μοναστηρίου, στη Λεωφόρο Νίκης, την Εγνατία, την Αγίου Δημητρίου και την Πόντου (στην Λαχαναγορά), και οι οδηγοί που κινούνται στους συγκεκριμένους δρόμους πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με υπομονή, να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης