Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ) συγχαίρει και ευχαριστεί τα μέλη του για την ανταπόκρισή τους στις θεσμικές τους υποχρεώσεις αλλά και την ουσιαστική συμβολή τους στην “επιτυχή έκβαση” των διπλών εκλογών της 26ης Μαΐου.  Όπως τονίζει οι δικηγόροι εμπράκτως απέδειξαν ότι αποτελούν “βασικό παράγοντα εύρυθμης λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος”.

Στη συνέχεια  αναφέρει στην ανακοίνωση πως για πρώτη φορά στα εκλογικά χρονικά της χώρας, στήθηκαν τέσσερις κάλπες και διπλασιάστηκε ο αριθμός των εκλογικών τμημάτων. Επρόκειτο, κατά την ίδια ανακοίνωση, για ένα “σύνθετο και δύσκολο διαδικαστικά έργο”, το οποίο “κλήθηκαν να διαχειριστούν δικηγόροι όλων των ηλικιών και μεγάλος αριθμός νέων συναδέλφων και ασκουμένων”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Η επιτυχής έκβαση της εκλογικής διαδικασίας της 26ης Μαΐου 2019” σημειώνεται, μεταξύ άλλων, “δεν θα είχε επιτευχθεί στο βαθμό που υλοποιήθηκε, αν δεν είχε ανταποκριθεί το δικηγορικό σώμα με την υπερένταση της προσπάθειας, της πολυήμερης προετοιμασίας και του επαγγελματισμού που επέδειξε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας μέχρι και την ολοκλήρωση αυτής με την παράδοση των αποτελεσμάτων”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης