Οκτώ χορωδίες της Θεσσαλονίκης συμμετείχαν στη χριστουγεννιάτικη συναυλία που οργάνωσε στον Κινηματογράφο «Ολύμπιον» της πόλης η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη.

«Οι χορωδίες έχουν ιδιαίτερο ρόλο στην μουσική παιδεία και στον πολιτισμό της πόλης μας. Έχουμε έναν τεράστιο πλούτο που μας δίνεται η ευκαιρία να τον αναδείξουμε και είναι σημαντικό που όλες οι χορωδίες συμμετέχουν αφιλοκερδώς σε αυτήν τη διοργάνωση» είπε η κυρία Σπυράκη, ενώ ευχαρίστησε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα για τη στήριξή του στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» ενόψει των Γιορτών, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή της ότι με την ιδιότητα της ως ευρωβουλευτής θα διοργανώνει αυτή τη συναυλία κάθε παραμονές Χριστουγέννων.

Στη συναυλία έλαβαν μέρος ο Όμιλος Μουσικόφιλων Βυζαντινό Αναλόγιο Καλαμαριάς, η Παιδική Χορωδία Εκπαιδευτηρίων Απ. Παύλου, η Χορωδία Νεανικής Εστίας Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής, η Μικτή Χορωδία του Μ.Γ.Σ.Σ. “Ο Θερμαϊκός”, τα Μουσικά Εργαστήρια Ασβεστοχωρίου και Χορτιάτη, η Χορωδία 8ου και 11ου ΚΑΠΗ Δήμου Θεσσαλονίκης, η Χορωδία Συλλόγου Μικρασιατών Ευόσμου και η Παιδική Χορωδία Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης