Ξεπερνούν τους 500 τόνους τα απορρίμματα που έχουν ήδη συσσωρευτεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της χιονόπτωσης και των έντονων καιρικών συνθηκών. Από σήμερα οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του κεντρικού δήμου, οι οποίοι τα τελευταία 24ωρα εργάστηκαν για τον αποχιονισμό, ρίχνουν το βάρος στην αποκομιδή.
Σύμφωνα με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο, αρμόδιο για την καθαριότητα στον Δήμο Θεσσαλονίκης, Λάζαρο Ζαχαριάδη, «στην πόλη είναι συσσωρευμένοι πάνω από 500 τόνοι απορριμμάτων και τις επόμενες ώρες θα έχουμε περισσότερα, καθώς αρκετοί δημότες είχαν κρατημένα σκουπίδια στα μπαλκόνια τους λόγω του καιρού».
Ο κ. Ζαχαριάδης εκτιμά πως μέσα στα επόμενα δύο 24ωρα οι κάδοι απορριμμάτων θα αδειάσουν και η Θεσσαλονίκη θα επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους εργαζομένους για τις προσπάθειες που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

«Δεδομένων των καιρικών συνθηκών, του προσωπικού και του μηχανολογικού εξοπλισμού που διαθέτει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση όλων των εργαζομένων. Έγινε ένας σχεδιασμός που τηρήθηκε με ευλάβεια και απέδωσε. Νομίζω ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό. Υπήρχαν εργαζόμενοι που δούλεψαν όσο άντεχαν» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης