Την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης με τον εντοπισμό των ανθρώπων που πυρπόλησαν δημοτικό όχημα και την παραπομπή τους στη Δικαιοσύνη, ζητούν οι διοικήσεις του Δήμου Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών, με μήνυση κατ’ αγνώστων που υπέβαλαν.

Η δημοτική αρχή τονίζει ότι πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό που επαναφέρει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το πρόβλημα της ελλιπούς αστυνόμευσης στην περιοχή -θέμα που πολλές φορές έχει καταγγείλει ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης με επιστολές του στις πολιτικές και φυσικές ηγεσίες της ΕΛ.ΑΣ., όπως επίσης και με μηνυτήριες αναφορές στις εισαγγελικές αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, σύμφωνα με άρθρο του seleo.gr, το τελευταίο χρονικό διάστημα κατατέθηκαν και ερωτήσεις στη Βουλή από τους βουλευτές Γ. Αρβανιτίδη (ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη) και Γ. Σαρίδη και Α. Φωκά (Ένωση Κεντρώων), χωρίς ωστόσο να δοθούν ουσιαστικές απαντήσεις από την ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου.

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Πρόκειται για ένα όχημα του δήμου το οποίο παραδόθηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στην περιοχή Στρεμπενιώτη.

Δείτε φωτογραφίες του οχήματος:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης