Συγγενής του πρώην συζύγου της φέρεται πως ήταν η δράστις που πυροβόλησε το πρωί την 55χρονη γυναίκα σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης, η οποία αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με το GR Times, το θύμα δέχτηκε τρεις πυροβολισμούς με κυνηγετικό όπλο μέσα στο ζαχαροπλαστείο στον Δήμο Βόλβης. Η 55χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Μαδύτου και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της διακομιδής διασωληνώθηκε, όμως παρά τις προσπάθειες ανάνηψης δεν τα κατάφερε και κατέληξε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GR Times, η ΕΛ.ΑΣ. έχει επιβεβαιώσει τη συγγενική σχέση μεταξύ των δύο γυναικών, καθώς η δράστιδα φέρεται να είναι η πεθερά και το θύμα η νύφη, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δήλωσε ο αδελφός του θύματος, Γιώργος Φουντούνας, η αδερφή του πήγαινε να πάρει ψωμί από το ζαχαροπλαστείο-πρατήριο που βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο υγείας, όταν εκείνη τη στιγμή ένα άτομο που κατέβηκε από αυτοκίνητο πυροβόλησε εναντίον της με καραμπίνα τουλάχιστον τρεις φορές, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

Η γυναίκα φέρεται να είχε καταγωγή από τα Τρίκαλα, ενώ τον τελευταίο περίπου ενάμιση μήνα ζούσε στη Νέα Μάδυτο στο σπίτι του αδελφού της.

Ο κ. Φουντουνας δήλωσε πως δεν γνωρίζει να είχε κάποιες διαφορές η αδερφή του. Ανέφερε ωστόσο ότι πριν από λίγο καιρό η 55χρονη είχε χωρίσει και με τον πρώην άντρα της είχε κάποιες διαφορές.

 

 

Πηγή: grtimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης