Συνελήφθη 41χρονος που κατηγορείτε ότι απείλησε, βίασε και εξέδωσε μία 35χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο δράστης αφού απείλησε τη γυναίκα με όπλο, τη βίασε και στη συνέχεια την εξέδωσε έναντι αμοιβής σε ακόμα έναν άνδρας, ο οποίος και αναζητείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που συνέλαβαν τον δράστη, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αρπαγής, παράνομης κατακράτησης, εμπορίας ανθρώπων, βιασμού, βίας κατά δικαστικών υπαλλήλων, παράνομης οπλοχρησίας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Η υπόθεση έγινε γνωστή στην ΕΛ.ΑΣ. όταν το μεσημέρι της Τρίτης(24/5) ένας άνδρας κατήγγειλε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης την αρπαγή και την παράνομη κατακράτηση 35χρονης γυναίκας.

Οι άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη στην περιοχή της Περαίας και απελευθέρωσαν την 35χρονη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την έρευνα προέκυψε ότι τη Δευτέρα (23/5) με το πρόσχημα ανεύρεσης κατοικίας και εργασίας, η γυναίκα συναντήθηκε με τον 41χρονο και από κοινού μετέβησαν σε οικία στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης, όπου εκεί με την απειλή όπλου την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις και την εξέδωσε, έναντι αμοιβής, σε άγνωστο άτομο.

Σε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, που πραγματοποιήθηκε στην ανωτέρω οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι αεριού (airsoft) «replica» με προσαρτημένο γεμιστήρα με εννέα πλαστικά σφαιρίδια, μικροποσότητα κάνναβης και μία συσκευή κονιορτοποίησης (τρίφτης) με υπολείμματα κάνναβης.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης