Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 38χρονος για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 4 Απριλίου 2021, 14:37
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 38χρονος για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Αλλαγή και αφαίρεση πινακίδων κυκλοφορίας, ακόμα και χρήση γερανού οδικής βοήθειας, περιλάμβανε ο σχεδιασμός 38χρονου, ο οποίος φέρεται να ενέχεται σε παράνομη μεταφορά μεταναστών και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί, αστυνομικοί εντόπισαν στην Παλαιά Εθνική Οδό Κιλκίς-Θεσσαλονίκης επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο ο οδηγός του σταμάτησε σε αγροτική οδό, στο ύψος του χωριού Πεντάλοφος, και αποβίβασε παράτυπους μετανάστες. Στη συνέχεια, ο οδηγός προχώρησε σε αλλαγή πινακίδων κυκλοφορίας, κινήθηκε μέχρι τη βιομηχανική περιοχή Αγχιάλου, όπου τον περίμενε όχημα οδικής βοήθειας, στο οποίο φόρτωσε το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, πρόκειται για 38χρονο άνδρα ξένης καταγωγής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά-προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και αντίσταση, ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν τρεις μετανάστες στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 4 Απριλίου 2021, 14:37