Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη μιας 47χρονης από τη Βουλγαρία για περίπτωση εξαπάτησης με το πρόσχημα ανάγκης χειρουργικής επέμβασης συγγενικού προσώπου του υποψήφιου θύματος προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Ανάληψης Θεσσαλονίκης, έπειτα από κλήση-καταγγελία ηλικιωμένης γυναίκας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική τηλεφωνική κλήση σε σπίτι 69χρονης Ελληνίδας, όπου άγνωστος υποστήριζε ψευδώς ότι η κόρη της χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης, γι’ αυτό και απαιτείται η καταβολή χρηματικού ποσού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία εντοπίσθηκε και συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας η 47χρονη γυναίκα, η οποία μετέβη στην οικία της παθούσας, προκειμένου να παραλάβει προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι η 47χρονη εμπλέκεται σε ακόμη μία υπόθεση εξαπάτησης ανυποψίαστης γυναίκας και με την ίδια μεθοδολογία παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ.

Η κατηγορούμενη θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης