Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για παράνομη μεταφορά ομοεθνών του

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019, 13:29
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για παράνομη μεταφορά ομοεθνών του

Ένας εικοσιδυάχρονος, υπήκοος Πακιστάν, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή της Νέας Απολλωνίας Θεσσαλονίκης, για παράνομη μεταφορά δέκα ομοεθνών του με επιβατικό όχημα. Η σύλληψή του έγινε ύστερα από σύντομη καταδίωξη και προσπάθειά του να διαφύγει πεζός.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο εικοσιδυάχρονος, κινούμενος με το αυτοκίνητο, αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα ελέγχου στα διόδια Μουσθένης και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει. Στη συνέχεια, ο φερόμενος ως διακινητής εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, όπου έπειτα από σύντομη καταδίωξη το όχημα ακινητοποιήθηκε. Ο νεαρός συνελήφθη, παρά το γεγονός ότι επιχείρησε αρχικά να διαφύγει πεζός.

Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δέκα ατόμων, υπηκόων Πακιστάν, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό, προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019, 13:29