Θεσσαλονίκη: Σκηνοθέτησε ληστεία για να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015, 20:33
Θεσσαλονίκη: Σκηνοθέτησε ληστεία για να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα
Ένας άνδρας από τη Θεσσαλονίκη φέρεται ότι σκηνοθέτησε σε βάρος του ληστεία για να δικαιολογήσει στον εργοδότη του την απώλεια χρημάτων.

Πρόκειται για 49χρονο, που, τον περασμένο Μάρτιο, κατήγγειλε ότι άγνωστοι, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητό του κι αφού τον αποβίβασαν με τη βία, του απέσπασαν χρήματα και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ, στη συνέχεια, τον έδεσαν με χειροπέδες σε παρακείμενο πάρκινγκ, όπου τον εγκατέλειψαν.

Από την έρευνα της Αστυνομίας και τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε το υποτιθέμενο θύμα, προέκυψε ότι ο 49χρονος κατήγγειλε ψευδώς το περιστατικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ αρχικά κατήγγειλε ότι το ποσό που άρπαξαν οι υποτιθέμενοι δράστες ήταν 3.500 ευρώ, στη συνέχεια ανέφερε ότι το ποσό τελικώς ήταν 17.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κατηγορούμενος προέβη στην ενέργεια, σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει την απώλεια χρημάτων στον εργοδότη του.

Ο τελευταίος, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο 49χρονος, είναι έμπορος πολύτιμων μετάλλων, αλλά μέχρι στιγμής δεν εντοπίστηκε προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση ούτε έκανε σχετική καταγγελία.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015, 20:34