Το πτώμα ενός 49χρονου εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/12) σε διαμέρισμα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, μετά από φωτιά μικρής έκτασης.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η Πυροσβεστική κλήθηκε το μεσημέρι προκειμένου να ελέγξει οσμή καμένου σε διαμέρισμα στην οδό Μαρτίου 102.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε δεν βρέθηκε ενεργή εστία φωτιάς, ωστόσο εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα που διέμενε στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο είναι ο θάνατος να προήλθε από ασφυξία. Ένοικοι της πολυκατοικίας ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι ήδη από χθες το βράδυ μύριζαν καπνό, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να καταλάβουν από πού προερχόταν.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του περιστατικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, μέσα στην κρεβατοκάμαρα όπου βρέθηκε το πτώμα εντοπίστηκε ένα ηλεκτρικό θερμαντικό σώμα από το οποίο δεν αποκλείεται να προήλθε η μικρής έκτασης φωτιά.

 

 

«Ο άντρας ήταν μόνος του στο σπίτι»

 

«Έφυγε η οικογένεια με τα παιδιά και ήταν μόνος του», ανέφερε σχετικά με το περιστατικό ένοικος της πολυκατοικίας όπου διέμενε ο άτυχος 49χρονος.

«Μύριζε κάτι καμένο, σαν να ήταν από φωτάκια του δένδρου, από πλαστικό, από λάστιχο ή κάτι τέτοιο», σημείωσε επιπλέον η ίδια.

 

Πηγή: grtimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης