Στη φυλακή για έναν μήνα οδηγείται 24χρονος, ο οποίος καταδικάστηκε επειδή παρενόχλησε σεξουαλικά 11χρονο αγόρι στις τουαλέτες εμπορικού κέντρου, στη Θεσσαλονίκη. Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τού επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 ετών.

Με ειδική αιτιολογία, το Δικαστήριο αποφάσισε πως ο κατηγορούμενος θα πρέπει να εκτίσει έναν μήνα σε κατάστημα κράτησης, ενώ ανέστειλε το υπόλοιπο της ποινής του. Σύμφωνα με την απόφαση, η ποινή καθίσταται άμεση εκτελεστή, καθώς δεν δόθηκε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απολογούμενος ο 24χρονος, με καταγωγή από το Ιράκ, αρνήθηκε την πράξη, δίνοντας τη δική του εκδοχή για το περιστατικό που είχε καταγγείλει ο ανήλικος τον περασμένο Φεβρουάριο. Ως μάρτυρας κατηγορίας κατέθεσε η μητέρα του 11χρονου που περιέγραψε όσα της μετέφερε ο γιος της.   

Ο δράστης είχε ακινητοποιηθεί από θαμώνες του εμπορικού κέντρου και στη συνέχεια συνελήφθη. Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του είχαν δοθεί στη δημοσιότητα με ειδική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης