Δύο ανήλικοι, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μετά τον τραυματισμό τους σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε σε δρόμο της Νεάπολης κατά την διάρκεια ελέγχου για παράνομη μεταφορά μεταναστών.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν οδηγούσε ένας 22χρονος, ξένης καταγωγής και προκειμένου να αποφύγει επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και συγκρούστηκε με επιβατικό αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά ομοεθνών του, τρείς εκ των οποίων τραυματίστηκαν κατά τη σύγκρουση (μεταξύ τους και δύο ανήλικοι) και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύονται.

Ο 22χρονος οδηγός, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει πεζός, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη άμεσα. Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός του οδηγού του δεύτερου οχήματος.

Εξάλλου, τα ξημερώματα της Τρίτης, στην περιοχή της Ασπροβάλτας, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, συνελήφθη 21χρονη Ελληνίδα, η οποία μετέφερε παράνομα με επιβατικό αυτοκίνητο πέντε άτομα ξένης καταγωγής που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε άλλες δύο περιπτώσεις, αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στην Επαρχιακή Οδό Νιγρίτας – Σοχού συνέλαβαν έναν 18χρονο, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, μετέφερε στο χώρο αποσκευών Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου δύο άτομα ξένης καταγωγής.

Ο ίδιος στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ το όχημα το οποίο οδηγούσε είχε κλαπεί σε προγενέστερο χρόνο από περιοχή της Αττικής.

Το απόγευμα της Δευτέρας στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Προφήτη, όχημα που οδηγούσε 24χρονος ξένης καταγωγής, προσπάθησε να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο αναπτύσσοντας ταχύτητα, πλην όμως ακινητοποιήθηκε, οπότε και διαπιστώθηκε παράνομη μεταφορά ατόμων (δύο εκ των οποίων βρέθηκαν στο χώρο αποσκευών).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης