Της Άντζελας Πεΐτση

Σε τρίωρο αποκλεισμό του κόμβου προς και από το Αεροδρόμιο Μακεδονίας, προχωρούν αυτή την ώρα οι αγρότες των μπλόκων που έχουν στηθεί στην ανατολική πλευρά του Νομού Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αγρότες είναι πλέον αμετακίνητοι στις πιέσεις τους προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατά του νέου ασφαλιστικού και του φορολογικού νομοσχεδίου που θέλει να εφαρμόσει.

Ο αποκλεισμός ξεκίνησε από τις 19.00 το απόγευμα και θα διαρκέσει έως και τις 22.00 το βράδυ.

Την ίδια στιγμή, στο μπλόκο των Μαλγάρων, το οποίο είναι κλειστό από τις 10.00 το πρωί, η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, παρενέβη και παρακάλεσε τους αγρότες στον κόμβο, να ανοίξουν τα διόδια προς αποφυγή πρόκλησης τυχόν τροχαίων ατυχημάτων, λόγω επιδείνωσης καιρικών φαινομένων. Να υπενθυμίσουμε, πως η περιοχή είναι ιδιαίτερα βεβαρημένη από την υγρασία και η οποιαδήποτε βροχόπτωση ή χιονόπτωση, περιορίζει δραστικά την ορατότητα των οδηγών και δημιουργούνται τεράστια προβλήματα στα οχήματα από την ολισθηρότητα των δρόμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή, αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr αναφέρουν πως σε δύο ώρες αναμένονται νέες κλιμακούμενες αποφάσεις των αγροτών, όπου οι 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις, οδηγούνται σε επ’ αόριστο αποκλεισμό των εθνικών και επαρχιακών δικτύων από τους αγρότες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι αγρότες προσανατολίζονται σε συντεταγμένες και ομόφωνες αποφάσεις, σε πανελλαδικό επίπεδο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης