Θύμα επίθεσης και τραμπουκισμού αγνώστων έπεσε η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, Ιωάννα Κουσκούση, κατά της διάρκεια της διαδήλωσης το απόγευμα της Παρασκευής 15/5, στον Λευκό Πύργο, με θέμα την «αντίσταση», μεταξύ άλλων, κατά του 5G και του υποχρεωτικού εμβολιασμού, που οργανώθηκε σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Η Ιωάννα Κουσκούση, θυμίζουμε, έγινε γνωστή το τελευταίο διάστημα με μια σειρά από βίντεο που έχει τραβήξει η ίδια, από τους δρόμους και καταστήματα της πόλης της, στα οποία εκφράζει την έντονη αντίθεση της στα μέτρα της καραντίνας για την αντιμετώπιση της πανδημίας…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπως καταγγέλλει και όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ενώ βρισκόταν μεταξύ των διαδηλωτών που πραγματοποιούσαν πορεία, μια ομάδα αγνώστων -η ίδια ισχυρίζεται ότι πρόκειται για αλλοδαπούς- της επιτέθηκαν και της πήραν το κινητό, πετώντας το βίαια στο έδαφος, ενώ όπως φαίνεται την απείλησαν και βιαιοπράγησαν εναντίον της.

Η Ιωάννα Κουσκούση μίλησε στο zougla.gr αναλυτικά για το συμβάν, δίνοντας μας και σχετικό βίντεο -αφού τελικώς απέσπασε πίσω το κινητό της- ενώ, όπως μας αναφέρει αγανακτισμένη και οργισμένη – κανείς, εκτός από έναν δημοσιογράφο που βρισκόταν στο σημείο, δεν έσπευσε να τη βοηθήσει.

Η νεαρή παρουσιάστρια σχολιάζει επίσης τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν πρόσφατα σε κατάστημα όταν οι υπεύθυνοι ασφαλείας της ζήτησαν να βάλει αντισηπτικό, ενώ, εξηγεί τόσο τους λόγους της συμμετοχής της στη συγκεκριμένη διαδήλωση, όσο και γενικότερα τη γνώμη της για τον κορωνοϊό και για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε 7 δισεκατομμύρια και μας ελέγχει το 1% του πλανήτη. Αυτό πρέπει να αλλάξει και ο σκοπός μου είναι να ενημερώσω τον κόσμο για αυτό», αναφέρει χαρακτηριστικά…

Δείτε τη συνέντευξη της Ιωάννας Κουσκούση στο zougla.gr:

 

 

 

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης