Το όχημα που μετέφερε ναρκωτικά και το συνοδευτικό αυτοκίνητο που είχε ρόλο προπομπού ακινητοποίησαν αστυνομικοί στη Θεσπρωτία, συλλαμβάνοντας τους δύο οδηγούς.
Ειδικότερα, άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, εντόπισαν και σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος. Στον χώρο των αποσκευών, βρήκαν δύο σάκους που περιείχαν 14 δέματα με ακατέργαστο χασίς βάρους 40 κιλών και 860 γραμμαρίων, καθώς και εννέα δέματα με κατεργασμένο χασίς (σοκολάτα) βάρους 2.190 γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης, συνελήφθη αργότερα στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας και 26χρονος, ο οποίος με άλλο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Ράγιου, λειτουργούσε ως προπομπός, διευκολύνοντας τη μεταφορά των ναρκωτικών κι ενημερώνοντας το πρώτο όχημα για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ναρκωτικά, τα δύο αυτοκίνητα και ισάριθμα κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.
Με δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τους, για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης