Σπείρα, τα μέλη της οποίας κατηγορούνται ότι διέπρατταν συστηματικά κλοπές καλωδίων χαλκού στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Θεσπρωτίας, εξαρθρώθηκε από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.
 
Συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω, στην περιοχή Μαυρούδι, τρεις Ρομά, ηλικίας 22, 21 και 19 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις νεαροί και το ακινητοποίησαν προκειμένου να το ελέγξουν. Στα καθίσματα και στο χώρο αποσκευών, βρέθηκαν καλώδια χαλκού, διαφόρων διαμετρημάτων, συνολικού βάρους 500 περίπου κιλών και κατασχέθηκαν. Κατηγορούνται ότι είχαν κλέψει νωρίτερα τα καλώδια, από τον προαύλιο χώρο του υποσταθμού της ΔΕΗ, στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε ότι τα μέλη της σπείρας, το τελευταίο δίμηνο, είχαν διαπράξει τουλάχιστον άλλες τέσσερις κλοπές καλωδίων τριφασικού ρεύματος, από αγροκτήματα στο Ασπροκκλήσι και στο Ράγιο Θεσπρωτίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, οι έρευνες συνεχίζονται, για τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες πράξεις. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηγουμενίτσας.

Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης