Μεγάλη ποσότητα 256 κιλών ινδικής κάνναβης κατασχέθηκε μετά από αστυνομική καταδίωξη στα παράλια της Θεσπρωτίας χθες το μεσημέρι, ενώ έγιναν και δύο συλλήψεις.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κοντά στην Πάργα αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε στο σήμα για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε σε περιοχή της Πρέβεζας, όπου συνελήφθη ο οδηγός. Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν συνολικά 42 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 256 κιλών και 310 γραμμαρίων. Επιπλέον, κατασχέθηκαν το όχημα καθώς και δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 6,9 γραμμαρίων, που βρέθηκαν στην κατοχή και το σπίτι του οδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την εμπλοκή του στην υπόθεση συνελήφθη σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ο ιδιοκτήτης του οχήματος. Σε βάρος των δύο συλληφθέντων, σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών. Προανάκριση για την υπόθεση, διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης