ΘΕΣΤΟ: Εκλογές για τη Διαχειριστική Επιτροπή Ομάδας Οσπρίων

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018, 06:01
ΘΕΣΤΟ: Εκλογές για τη Διαχειριστική Επιτροπή Ομάδας Οσπρίων
Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η 1η Γενική Συνέλευση μελών της Ομάδας Οσπρίων «ΘΕΣΤΟ», στα γραφεία του Συνεταιρισμού, για την εκλογή Διαχειριστικής Επιτροπής και την ψήφιση του Καταστατικού Λειτουργίας της.

Σ' αυτή συμμετείχαν περισσότερα από 50 ιδρυτικά μέλη και σε συνθήκες ομοφωνίας εξέλεξαν την πενταμελή Διαχειριστική Επιτροπή που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της ανάδειξης και της Ομάδας Οσπρίων του «ΘΕΣΤΟ», ως συνεργατικό πόλο παρέμβασης στις τιμές του παραγωγού και ανάδειξης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των θεσσαλικών οσπρίων.

Η διαδικασία εξέλεξε πρόεδρο της Δ.Ε. τον κ. Παπαδημητρίου Ευάγγελο, αντιπρόεδρο τον κ. Κωστούλη Πάτροκλο, γραμματέα τον κ. Σπανούλη Επαμεινώνδα, ταμία τον κ. Νικολόπουλο Νικόλαο και μέλος τον κ. Τσιάντο Ιωάννη.

Πρωταρχικό μέλημα της Διαχειριστικής Επιτροπής που εκλέχθηκε ήταν η λήψη απόφασης σχετικά με την εξασφάλιση του σπόρου ρεβιθιού, ούτως ώστε να παραγγελθούν οι απαιτούμενες ποσότητες για την επερχόμενη σπορά.

Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Χρήστος Σουλιώτης ευχήθηκε καλή πορεία και σε αυτήν την προσπάθεια του «ΘΕΣΤΟ» και καλή επιτυχία στο έργο της νεοεκλεγείσας Δ.Ε.

Πηγή: onlarissa.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018, 06:01