Θυελλώδεις άνεμοι, που κατά τόπους αγγίζουν και τα 10 μποφόρ, αλλά και ισχυρές καταιγίδες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας που πλήττει περιοχές στην Κρήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το δυτικό τμήμα του νησιού και κυρίως τα Χανιά, όπως φαίνεται από τον χάρτη του συστήματος πρόβλεψης και παρακολούθησης ανέμων του συστήματος «Ποσειδών» επηρεάζονται περισσότερο. Από το μεσημέρι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επεκταθούν και ανατολικότερα.
Τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται στην περιοχή του Σελίνου Χανίων, καθώς μεγάλο τμήμα της έχει βυθιστεί στο σκοτάδι λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ. Την ίδια στιγμή, πέτρες και χώματα έχουν πέσει στο οδόστρωμα, με τους διερχόμενους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Λίγο μετά τις 08.30 το πρωί, κοντά στην περιοχή του Μόντε Βάρδια, μια πινακίδα αποκολλήθηκε από τους ανέμους και προσγειώθηκε σε ταξί, προκαλώντας υλικές ζημιές στο όχημα. Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κέντρο των Χανίων, κοντά στο Ρολόι, οι δυνατοί άνεμοι εκρίζωσαν ένα δέντρο που βρέθηκε καταμεσής του δρόμου, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία.

Πηγή: flashnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης