Θύμα ξυλοδαρμού καταγγέλλει πως έπεσε ο πρόεδρος της κοινότητας Ζευγαρακίου του Δήμου Αγρινίου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017, 18:22
Θύμα ξυλοδαρμού καταγγέλλει πως έπεσε ο πρόεδρος της κοινότητας Ζευγαρακίου του Δήμου Αγρινίου
Θύμα ξυλοδαρμού, όπως ο ίδιος καταγγέλλει, έπεσε ο πρόεδρος της Τ.Κ Ζευγαρακίου του Δήμου Αγρινίου κ.Θεόδωρος Παπαδόπουλος από συγχωριανό του ο οποίος τον θεώρησε υπαίτιο για τις καταστροφές που υπέστη η περιοχή από τις βροχοπτώσεις των περασμένων ημερών και τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Ο κ.Παπαδόπουλος ανέφερε με κάθε λεπτομέρεια πως λογομάχησε για το θέμα του καθαρισμού των ρεμάτων και πως τελικά κατέληξε στο Νοσοκομείο με χτυπήματα στο κεφάλι «Χτυπήθηκα αριστερά στο κεφάλι , στο αυτί ήταν απανωτά τα χτυπήματα, ακόμη έχω προβλήματα. Το περιστατικό έγινε το Σάββατο κι όμως πήγα χθες και πάλι στο Νοσοκομείο. Ακόμη ζαλίζομαι» ανέφερε ο πρόεδρος φανερά ταλαιπωρημένος από αυτή την κατάσταση.

Παράλληλα, κάνει λόγο για αδιαφορία από την Περιφέρεια αλλά και τη δημοτική αρχή Αγρινίου για τον καθαρισμό των ρεμάτων και αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή ενώ ζήτησε και παραιτήσεις από θέσεις ευθύνης στο Δήμο Αγρινίου, τους οποίους θεωρεί υπαίτιους για αυτό που του συνέβη.

Ο άνδρας που φέρεται να χτύπησε τον πρόεδρο συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για εξύβριση και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Ακούστε τη συνέντευξη του προέδρου:Πηγή: agriniosite.gr


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017, 18:22