Τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν σε πολλά νοσοκομεία της χώρας βίωσε ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος, που διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την ταλαιπωρία που υφίστανται χιλιάδες Έλληνες καθημερινά.

Αφού χρειάστηκε να κάνει τον «ασθενή χωρίς σύνορα», γυρίζοντας από νοσοκομείο σε νοσοκομείο μετά από έντονους πόνους στο στομάχι, τελικά μεταφέρθηκε στο ΝΙΜΤΣ όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «περιοδεία» ξεκίνησε χθες το βράδυ γύρω στις 11, όταν πήγε μόνος του στο Γενικό Νοσοκομείο της Βέροιας. Λόγω έλλειψης, ωστόσο, αξονικού τομογράφου διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Νάουσας, όπου υπεβλήθη σε σειρά εξετάσεων και στη συνέχεια επέστρεψε στη Βέροια.

Περίπου στις 4 τα ξημερώματα, ξεκίνησε η διακομιδή του υπουργού Εργασίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην Αθήνα, συνοδεία γιατρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος περπάτησε μόνος του από την είσοδο του ΝΙΜΤΣ μέχρι τα εξωτερικά ιατρεία, όπου οι γιατροί τον υποβάλλουν σε εξετάσεις για «οξεία κοιλία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διευθυντής Ακτινολογικού του νοσοκομείου Βέροιας, Εμμανουήλ Γουναράς, δήλωσε ότι τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί διαπιστώθηκε πως εξαντλήθηκε η λυχνία και δεν ήταν δυνατή η άμεση αντικατάστασή της, λόγω των εορτών του Πάσχα, αφού η προμήθειά της γίνεται από το εξωτερικό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης