Άταφος εδώ και 45 ολόκληρες μέρες παραμένει σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος» ένας Βούλγαρος υπήκοος ο οποίος βρίσκεται στο νεκροτομείο του νοσοκομείου του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας εργαζόταν στην περιοχή της Αγιάς. Για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, αλλά δεν έγινε δεκτός, επειδή δεν υπήρχαν διαθέσιμα κρεβάτια. Για τον λόγο αυτό κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Βόλου, στο οποίο και εξέπνευσε ύστερα από λίγες μέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τον θάνατό του ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου από τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να βρεθούν οι συγγενείς του στη γειτονική χώρα. Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα και αλλεπάλληλες τηλεφωνικές συνεννοήσεις των τοπικών φορέων με τις υπηρεσίες της γειτονικής χώρας, βρέθηκαν οι συγγενείς του, οι οποίοι ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον για την παραλαβή της σορού του.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου και της αστυνομίας πλέον συνεργάζονται προκειμένου να ξεπεράσουν τον σκόπελο αναφορικά με την υπηκοότητα και την έκδοση πιστοποιητικού απορίας, προκειμένου η κηδεία του άνδρα γίνει με έξοδα του δήμου, ο οποίος καλύπτει με ποσό της τάξεως των 1.000 ευρώ τα έξοδα του γραφείου που αναλαμβάνει την τελετή ταφής.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης