Συνελήφθησαν την Πέμπτη στη Θήρα, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 38χρονος Έλληνας, ένας 35χρονος υπήκοος Γεωργίας και ένας 21χρονος υπήκοος Νιγηρίας, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης-διευκόλυνσης μη νόμιμων αλλοδαπών και πλαστογραφίας πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου εντοπίστηκε ο 35χρονος Γεωργιανός να μεταφέρει με Ι.Χ. τον 21χρονο Νιγηριανό στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας. Από τη διερεύνηση της υπόθεσης πρόεκυψε ότι ο Γεωργιανός ενεργούσε κατ’ εντολή του 38χρονου, ο οποίος έναντι χρηματικής αμοιβής κανόνισε την παραλαβή και μεταφορά του Νιγηριανού από το λιμάνι της Θήρας στο αεροδρόμιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατοχή του 21χρονου αλλοδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα παραποιημένο δελτίο ταυτότητας αρχών Βέλγιου και μια κάρτα επιβίβασης, με τα οποία σκόπευε να επιβιβαστεί σε πτήση για Αυστρία. Επιπλέον, κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, ένα απόκομμα ακτοπλοϊκού εισιτήριου, τα χρηματικά ποσά των 285 ευρώ και 100 ραντ Ν. Αφρικής, καθώς και το Ι.Χ..

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Πηγή: atlantis-santorini.net

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης