Η μητέρα που δεν λογαριάζει τίποτα μπροστά στα παιδιά της! Η μητέρα-ηρωίδα! Έθεσε ακόμη και σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή της προκειμένου να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της.

Με κίνδυνο της ζωής της, η κ. Myzha Engzelin, γέννησε πριν από 18 μήνες δύο υγιέστατα και πανέμορφα αγοράκια. Οι γιατροί την είχαν προειδοποιήσει πως αν έφερνε στη ζωή τα δίδυμα παιδιά της, η υγεία της θα είχε σοβαρές επιπλοκές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνη, όμως προτίμησε να δώσει ζωή στα δύο αγγελούδια και να ρισκάρει τη δική της.

Σήμερα, τα τέσσερα, συνολικά παιδιά της οικογένειας, κινδυνεύουν να χάσουν τη μητέρα τους καθώς η κ. Engzelin χρειάζεται μεταμόσχευση ήπατος.

Η κ. Myzha Engzelin ζει και εργάζεται στη χώρα μας εδώ και έντεκα χρόνια ως ιδιωτική υπάλληλος. Έχει τέσσερα παιδιά, την Πολυξένη, η οποία είναι 13 ετών, τον Κωνσταντίνο, 10 ετών και τα δίδυμα αγοράκια της,
Δανιήλ και Αλέξανδρο, 18 μηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την ηλικία των 6 ετών, υποφέρει από ηπατίτιδα Β και η νόσος έχει πλέον εξελιχθεί σε χρόνια ενεργό ηπατίτιδα. Όταν, σε ηλικία 33 χρονών, έμεινε έγκυος στα δίδυμα αγόρια της, οι γιατροί της συνέστησαν να διακόψει την κύηση, κάτι που εκείνη απέρριψε αμέσως. Η απόφασή της αποδείχτηκε μοιραία για τη ζωή της καθώς επιβαρύνθηκε σημαντικά η υγεία της και τώρα έχει μη αντιρροπούμενη κίρρωση ήπατος με βαριά ηπατική ανεπάρκεια.

Μάλιστα, πριν από δέκα μέρες, έπαθε ρήξη κιρσών οισοφάγου και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί την έσωσαν στο παρά πέντε.

Η Γαστρεντερολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου συνιστά επείγουσα ένταξη της κ. Myzha Engzelin στη λίστα μεταμόσχευσης ήπατος. Η οικογένειά της όμως βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση και δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε καν στα έξοδα μετακίνησης. Οποιος έχει τη διάθεση και την ευχέρεια να βοηθήσει τη μάνα που θυσιάζει τη ζωή της για τα αγγελούδια της, μπορεί να καταθέσει κάποιο χρηματικό ποσό στο λογαριασμό της Alpha bank 198-002101- 049698.

Πηγή: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης