Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διακινούσαν προϊόντα κλοπών και παράνομα πακέτα τσιγάρα, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας.

Την συμμορία αποτελούσαν δυο άντρες πακιστανικής καταγωγής, ηλικίας 47 και 49 ετών, μια ομοεθνής τους, 26 ετών και μια γυναίκα από τη Ρουμανία, 56 ετών. Οι δυο άνδρες έκλεβαν συστηματικά είδη καθαρισμού από εργοστάσιο στα Οινόφυτα στο οποίο εργάζονταν εδώ και αρκετό καιρό. Στη συνέχεια έκρυβαν τα κλοπιμαία στα σπίτια των δυο γυναικών και μετά τα διέθεταν σε μίνι μάρκετ της περιοχής Θηβών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών σε έρευνα που πραγματοποίησαν, εκτός από τα παραπάνω προϊόντα, βρήκαν στα δυο σπίτια και μεγάλο αριθμό παράνομων τσιγάρων, τα οποία επίσης διατίθενταν στην αγορά από τα μέλη της ομάδας.

Εκτός από την τετραμελή συμμορία, συνελήφθησαν και δυο ιδιοκτήτες μίνι μάρκετ από τη Θήβα για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής, αφού στα καταστήματά τους βρέθηκαν τεμάχια από τα παραπάνω προϊόντα και τα οποία δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν με τιμολόγια.

Οι έξι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από lamiareport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης