Θράκη: Δημοτικός υπάλληλος καταδικάστηκε για παιδοφιλία και εργάζεται ακόμη

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014, 09:33
Θράκη: Δημοτικός υπάλληλος καταδικάστηκε για παιδοφιλία και εργάζεται ακόμη
Για παιδοφιλία έχει καταδικαστεί υπάλληλος του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Τοπείρου ο οποίος ωστόσο συνεχίζει να εργάζεται κανονικά.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση που γεννά πολλαπλά ερωτηματικά και για την οποία η νέα Δημοτική Αρχή ενημερώθηκε μόλις την Τετάρτη από τη Νομική Υπηρεσία του Δήμου. Όπως έγινε γνωστό, ο ηλικιωμένος σήμερα υπάλληλος κατηγορήθηκε για παιδοφιλία και καταδικάστηκε πρωτόδικα, ενώ προσέφυγε στο Εφετείο.

Ωστόσο παρά την καταδίκη του σε πρώτο βαθμό, δεν φαίνεται να κινήθηκαν από πλευράς του Δήμου οι απαραίτητες ενέργειες, για την απομάκρυνση του υπαλλήλου ώστε να τεθεί σε αργία, όπως άλλωστε προβλέπεται σχετικώς από την ισχύουσα νομοθεσία. Αντιθέτως, μέχρι και σήμερα, συνεχίζει να εργάζεται κανονικά στον Δήμο.

Ο Δήμαρχος κ. Θωμάς Μίχογλου, μόλις ενημερώθηκε για την υπόθεση ζήτησε να λάβει στα χέρια του τη σχετική απόφαση του Πρωτοδικείου αλλά και τη δικογραφία, ώστε να προχωρήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ενώ παραμένει άγνωστο το γιατί αυτό δεν είχε συμβεί τόσο καιρό.

ΠΗΓΗ: thrakitoday.com

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014, 09:33