Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση της ταυτόχρονης αυτοκτονίας ζευγαριού σε βίλα στην Κεφαλονιά.

Οι σοροί των αυτοχείρων, που εικάζεται πως πραγματοποιούσαν στο σπίτι σατανιστικές τελετές, εξετάστηκαν την Τρίτη από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα στην Πάτρα και τα επίσημα αποτελέσματα θα βγουν σε τρεις μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βίλα στην Κεφαλονιά

Η κα Τσιόλα είναι αισιόδοξη πως τα αποτελέσματα των τοξικολογικών θα δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν ανακύψει. «Πιστεύω ότι θα έχουμε ευρήματα από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, οι οποίες έγιναν στις σορούς του άνδρα και της γυναίκας, που βρέθηκαν νεκροί στην κοινότητα Βλαχάτα της Κεφαλονιάς» δήλωσε.

Η Αγγελική Τσιόλα, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε πως επισήμως τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων «θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις μήνες».
 Η νεαρή ήταν στον καναπέ με βαθιά τραύματα στα χέρια και ο σύντροφός της νεκρός στην μπανιέρα με χαρακιές στις φλέβες και τραύμα στην καρδιά

Παράλληλα, είπε ότι «τα τραύματα, τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα, ήταν συμβατά με τα αντικείμενα που βρέθηκαν στον χώρο του σπιτιού, δηλαδή τις δύο φαλτσέτες και το ένα μαχαίρι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ανέφερε ότι επιβεβαιώθηκε πως ο θάνατος και των δύο επήλθε από αυτοτραυματισμό και απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η 23χρονη με καταγωγή από τη Βουλγαρία κατέληξε από αιμορραγία στα αγγεία των χεριών και ο άνδρας από κακώσεις με μαχαίρι στον θώρακα.

Για την ταυτότητα του άνδρα, ο οποίος ήταν περίπου 30 ετών και βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, πέρα από την καταγωγή του, που φέρεται να ήταν από τη Γερμανία.

Ο 30χρονος φέρεται να υποβοήθησε στην αυτοκτονία της κοπέλας, καθώς εντοπίστηκε αίμα του στον καναπέ όπου ήταν η σορός της, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στην μπανιέρα, όπου και βρέθηκε το άψυχο κορμί του σε εμβρυακή στάση. 

Η 23χρονη είχε εξαφανιστεί από τις 8 Ιουνίου του 2017

H 23χρονη Lilia Botusheva είχε γεννηθεί στην πόλη Σλίβεν της Βουλγαρίας και σπούδαζε στη Γερμανία.

Η Lilia Botusheva

Είχε εξαφανιστεί από τη Λειψία από τις 8 Ιουνίου του 2017, ενώ είχε εκδοθεί σήμα από την Interpol για τον εντοπισμό της.

Την κοπέλα αναζητούσε μέσω Facebook και η αδελφή της Mila, ενώ με ανάρτησή της είχε απευθύνει έκκληση για βοήθεια στις 21 Ιουνίου, την οποία είχε ποστάρει και στον λογαριασμό της 23χρονης:

Με την εξαφάνιση της κοπέλας είχε μάλιστα ασχοληθεί και ο Τύπος της Βουλγαρίας, χωρίς όμως να έχουν γίνει στο παρελθόν αναφορές για σχέση της με τη μαύρη μαγεία.

Σε φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει η ίδια σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να έχει στα χείλη της ένα μενταγιόν σε σχήμα πεντάλφας, το οποίο βρέθηκε στην ενοικιαζόμενη βίλα και οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα πως ο θάνατος του ζευγαριού ίσως να σχετίζεται με κάποια σατανιστική τελετή.

Τους νεαρούς βρήκε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, όταν πήγε να το καθαρίσει. Η νεαρή ήταν στον καναπέ με βαθιά τραύματα στα χέρια και ο σύντροφός της νεκρός στην μπανιέρα με χαρακιές στις φλέβες και τραύμα στην καρδιά.

Οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν σε δημοσιογράφους πως το ζευγάρι δεν έβγαινε πολύ από το σπίτι που είχε νοικιάσει και προτιμούσε να περνά χρόνο μέσα σε αυτό.

Πληροφορίες από: inkefalonia.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης