Θρίλερ με απόπειρα αρπαγής 15χρονου στην Πάρο - Τι λέει η μητέρα του στο zougla.gr

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021, 16:27
Θρίλερ με απόπειρα αρπαγής 15χρονου στην Πάρο - Τι λέει η μητέρα του στο zougla.gr

Συνελήφθησαν σήμερα οι δύο φερόμενοι ως δράστες της απόπειρας αρπαγής ανηλίκου που έγινε την Καθαρά Δευτέρα στην Πάρο.

Πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό που κατηγορούνται ότι άρπαξαν έναν 15χρονο, ο οποίος στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει πηδώντας από το αυτοκίνητο τους. Οι δύο κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι ο ανήλικος μπήκε οικειοθελώς στο αυτοκίνητο τους και μάλιστα στη συνέχεια τους απείλησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες και ο 15χρονος ισχυρίστηκε ότι μπήκε με τη θέλησή του στο αυτοκίνητο, καθώς τουλάχιστον ο ένας από τους φερόμενους ως απαγωγείς ήταν γνωστός του, αλλά στη συνέχεια απειλήθηκε η ζωή του με αποτέλεσμα να πηδήξει από το αυτοκίνητο για να διαφύγει.

Μιλώντας στο zougla.gr, ωστόσο, η Κατερίνα Μπαμπούλη, μητέρα του 15χρονου, δίνει μια διαφορετική διάσταση στην ιστορία. «Του είπαν να μπει στο αυτοκίνητο τους και αν δεν το έκανε θα κινδύνευε η μητέρα και η γιαγιά του. Το παιδί μπήκε στο πίσω κάθισμα. Του ζήτησαν χασίς και χρήματα επειδή είχαν ξεμείνει και όταν τους απάντησε ότι δεν έχει του είπαν ότι θα τον πάνε σε μία φυτεία με χασίς και θα τον θάψουν εκεί. Σε μία ευθεία της διαδρομής, ο γιος μου άνοιξε την πόρτα και πήδηξε έξω την ώρα που το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει. Τον είδε ένας κύριος που βρισκόταν σε ένα χωράφι, του φώναξε και ο γιος μου άρχισε να πηγαίνει προς το μέρος του. Οι απαγωγείς βγήκαν από το αυτοκίνητο αλλά ξέχασαν να βάλουν χειρόφρενο και αυτό έπεσε σε τοίχο. Ο κύριος που του φώναξε κάλεσε το 100, περιπολικό πήγε στο σημείο και πήρε το παιδί στο τμήμα» διηγείται.

Η κα Μπαμπούλη λέει ότι η ίδια και η οικογένεια της δεν αισθάνονται ασφαλείς. «Αυτοί οι άνθρωποι έχουν γνωστούς στο νησί και ήδη δεχόμαστε απειλές για τη ζωή μας. Είμαστε κλειδωμένοι στο σπίτι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Η μητέρα μου δεν θέλει να βγει έξω γιατί φοβάται ότι θα την σκοτώσουν» καταλήγει.   

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και διερευνάται από τις αστυνομικές αρχές.

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021, 16:28