Θρίλερ με ηλικιωμένο ζευγάρι στην Πάτρα: Ανοικτό το σενάριο εγκληματικής ενέργειας

Θρίλερ με ηλικιωμένο ζευγάρι στην Πάτρα: Ανοικτό το σενάριο εγκληματικής ενέργειας
Την ιατροδικαστική εξέταση αναμένουν οι αστυνομικοί, προκειμένου να ριχθεί φως στα αίτια και στις συνθήκες θανάτου ενός ηλικιωμένου ζευγαριού, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό στο διαμέρισμά του, το μεσημέρι της Δευτέρας, στην Πάτρα. Πρόκειται για έναν 93χρονο και μία 73χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η νεκροψία - νεκροτομή θα γίνει εντός της ημέρας.

Από τη νεκροτομή αναμένεται να δοθούν απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα, εάν πρόκειται δηλαδή για ταυτόχρονο θάνατο των ηλικιωμένων και κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη, αλλά και στην περίπτωση που «έφυγε» ο ένας, γιατί ο δεύτερος δεν μπόρεσε να καλέσει σε βοήθεια ή να ενημερώσει τις Αρχές.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του tempo24.news, δεν έχει αποκλειστεί από την αστυνομία η εγκληματική ενέργεια, ωστόσο δεν προκύπτουν μέχρι στιγμής στοιχεία που να συνηγορούν προς αυτό το ενδεχόμενο.

Η έντονη δυσοσμία που αναδιδόταν από το σπίτι των ηλικιωμένων, σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν είχαν δώσει σημείο ζωής για ημέρες, κινητοποίησε τους ενοίκους της πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Κύπρου και Ήρας.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα αντίκρισαν τα δύο πτώματα σε προχωρημένη σήψη. Στον χώρο βρέθηκε και η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα.

Πηγή: tempo24.news

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018, 11:06