Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου, η οποία βρέθηκε άγρια δολοφονημένη σε υπόγειο πάρκινγκ γνωστού σουπερμάρκετ στο Μαρούσι.

Μπορεί αυτήν τη στιγμή ο «δράκος» του Αμαρουσίου να θεωρείται ο «Νο 1» ύποπτος για τις Αρχές, ωστόσο νέες μαρτυρίες που έρχονται στο φως ίσως καταδείξουν ότι τελικά μπορεί να υπάρχει και άλλο άτομο το οποίο προέβαινε σε επιθέσεις εναντίον γυναικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και αυτό γιατί μάρτυρας αποκάλυψε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» πως αρχές Μάρτη, πριν η Ελευθερία Αγραφιώτου βρει τραγικό θάνατο, άλλη γυναίκα πελάτισσα του σουπερμάρκετ ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο στο τρίτο γκαράζ με έναν ύποπτο άνδρα, ο οποίος έδειχνε σαν μανιακός.

Ο άνδρας, που κινούνταν αθόρυβα μέσα στο σκοτεινό υπόγειο, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της πίσω από παρκαρισμένα αυτοκίνητα με σκοπό να τη βιάσει. Ήταν περίπου 60 χρόνων και φαλακρός. Το γεγονός δεν αναφέρθηκε στις Αρχές από τους ιθύνοντες του καταστήματος.

Άλλος μάρτυρας ισχυρίστηκε πως δέκα μέρες μετά την εξαφάνιση, το Μεγάλο Σάββατο 30 Απριλίου, το αμάξι του θύματος είχε μετακινηθεί και δεν βρισκόταν στο γκαράζ. Όταν ο ίδιος επέστρεψε από την πασχαλινή του άδεια την Τετάρτη 11 Μαΐου, το είδε στη θέση αναπήρων. Από τότε το αμάξι δεν μετακινήθηκε ξανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, η 69χρονη λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί καβγάδισε έντονα στο τηλέφωνο με έναν άνδρα, από τον οποίο ζητούσε χρήματα που της χρωστούσε.

Σύμφωνα με νέα μαρτυρία, το απόγευμα της ημέρας της εξαφάνισης, στις 21 Απριλίου, ένα μαύρο σπορ αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια κινήθηκε προς το τρίτο πάρκινγκ με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρασύροντας τους προστατευτικούς κώνους.

Φάσκει και αντιφάσκει ο «δράκος» του Αμαρουσίου για την 69χρονη 

Ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου κατά τη διάρκεια της τριήμερης ανάκρισής του είπε στους αστυνομικούς: «Είχα επιτεθεί και σε κάποια άλλη γυναίκα που ήταν σε υπόγειο, αλλά δεν θυμάμαι πού».

Ο κατ’ εξοχήν ύποπτος για τη δολοφονία της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου προκάλεσε το ενδιαφέρον των αστυνομικών με τα λεγόμενά του, καθώς οι επόμενες περιγραφές για τον τόπο αυτής της «άγνωστης» επίθεσης δεν ταίριαζαν με το σκηνικό του αιματοκυλίσματος στο κλιμακοστάσιο του υπόγειου γκαράζ όπου δολοφονήθηκε η 69χρονη. Όταν τον ρωτούν αν έχει πάει στο σουπερμάρκετ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χατζηαντωνίου και Δημ. Ράλλη δεν δίνει σαφή απάντηση, λέγοντας άλλοτε ότι έχει πάει, άλλοτε όχι και άλλοτε ίσως.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν χαρακτηριστικά πως το 10% αυτών που λέει στην ανάκριση ο 30χρονος ταιριάζουν με όσα τραγικά διαδραματίστηκαν το πρωί της 21ης Απριλίου στο υπόγειο γκαράζ. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, ακόμη και μετά τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων για την παρουσία του 30χρονου στον χώρο του εγκλήματος, δίνουν ποσοστό 80% να είναι αυτός ο δράστης.

«Πήγε η υπάλληλος και τη βρήκε γιατί είχε τσαγανό…»

Παράλληλα, μια μαρτυρία που ακούστηκε στο «Τούνελ» έφερε στο φως τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αποκαλύφθηκε το πτώμα της Ελευθερίας αλλά και τι προηγήθηκε.

Τις τελευταίες μέρες η έντονη μυρωδιά από την αποσύνθεση του πτώματος είχε γίνει ιδιαιτέρως αισθητή στο κατάστημα του Αμαρουσίου. Με δική τους πρωτοβουλία μια υπάλληλος του σουπερμάρκετ κι ένας υπάλληλος ασφαλείας του καταστήματος αποφάσισαν σε ένα διάλειμμά τους να κατέβουν στο τρίτο υπόγειο του κτιρίου κρατώντας φακούς.

Ακολουθώντας την έντονη δυσοσμία εντόπισαν ύστερα από λίγη ώρα στο κατασκότεινο γκαράζ το πτώμα της άτυχης γυναίκας, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησαν τους υπευθύνους της εταιρείας και στη συνέχεια την αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν βρέθηκε το αμάξι της αγνοούμενης ο υπεύθυνος ασφαλείας του καταστήματος είχε πει στους αστυνομικούς που του ζητούσαν το υλικό από τις κάμερες να ψάξουν στο τρίτο υπόγειο. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος, οι αστυνομικοί του απάντησαν: «Κοιτάξτε τη δουλειά σας κι εμείς θα κάνουμε τη δική μας».

Ο μάρτυρας που μίλησε στην εκπομπή περιέγραψε το τρίτο υπόγειο γκαράζ σαν έναν τεράστιο κατασκότεινο χώρο, για τον οποίο κατά καιρούς τόσο οι υπάλληλοι όσο και οι πελάτες είχαν παραπονεθεί και στον Δήμο Αμαρουσίου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «καμιά μέρα θα γίνει φόνος εκεί μέσα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης